Sociopatia distruge Romania – Reloaded !

Written by serbaniosifescu

16/04/2014

Azi, venind la serviciu, pe jos şi pe ploaie, la o oră de maxima circulaţie, am dat nas in nas, din nou, cu sociopatia. Astfel încât m-am gândit la o postare nouă legată de acest subiect, în care să prezentăm (autorul + eventualii cititori) noi dovezi, sub forma unor comentarii la postarea de faţă (cu rugămintea de a avea puţintică răbdare pentru apariţia comentariilor, blogul şi comentariile fiind moderate) 
Deci, sociopaţi sunt / sociopat este:  

Articole Similare

Pledoarie pentru ieșirea din bulă

Când nu am ce face (cam jumătate din timp), citesc. Sau asist (mai ales asincron, din comoditate) la discuții. Ultima:...

”Dezvoltare personală”. Oare?

Multe programe de așa-zisă ”dezvoltare personala”, care-și fac reclamă prin social media (și care, se pare, au și...

7 Comentarii

 1. Serban Iosifescu

  Şoferii care trec în viteză pe trecerea pentru pietoni în timp ce tu aştepţi în ploaie până i se face unuia milă…

  Răspuns
 2. Internautika

  Colegul care accepta sa aiba un rol intr-un proiect, semneaza documentele de rigoare, nu se implica nici macar sa-ti dea un "Like" la postarile privind acel proiect dar are mare grija sa iti ceara adeverinta dupa ce proiectul s-a incheiat.

  Răspuns
 3. Internautika

  Pietonul care traverseaza odata cu tine la semafor si EXACT cand sa urci pe trotuar in ultimele secunde de "verde" isi aminteste sa-ti taie calea.

  Răspuns
 4. Serban Iosifescu

  Părinţii care cred că numai loazele lor au dreptate – caz real: după o încăierare banală (fără urmări) între doi copii, părintele unuia vine la şcoală să "facă dreptate". Fiind convins cu greu să meargă însoţit (de învăţătoarea fiului) la clasa "celuilalt", începe interogatoriul: "De ce l-ai bătut, bă?", la care copilul răspunde: "Păi, m-a înjurat !". La care părintele: "Dar ce i-ai făcut de te-a înjurat?"

  Răspuns
 5. Anton Stella

  Cel care te zgarie cu agresivitatea sa ,crezand ca el este mai important decat toti cei care nu stiu sa fie nepoliticosi!

  Răspuns
 6. Serban Iosifescu

  "Amicul" care te felicita de ziua ta sau cu alte ocazii (de exemplu, de Paşti), trimiţându-ţi poza lui…

  Răspuns
 7. Simion

  Persoanele (nu foarte putine, mai ales in Bucuresti!) care se inscriu la un workshop / curs cu locuri limitate, confirma participarea, iar in ziua cursului nu apare, nu anunta si nici nu mai raspunde la telefon.

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *